O MiniBiz programu

Šta je MiniBIZ knjigovodstveni program?

MiniBIZ je online knjigovodstveni program. Omogućava Vam da u svakom trenutku izdajete sva potrebna dokumenta svojim klijentima ma gde se nalazili, a sve to u zakonskim okvirima.


Provedite više vremena radeći, a manje baveći se knjigovodstvom.


Trenutno Zakon o elektronskom fakturisanju predviđa obavezno izdavanje i primanje elektronskih faktura za sva pravna lica i preduzetnike od 1. januara 2023. godine.


Kako bi bili sigurni da ste spremni za primenu ovog zakona , opredelite se na vreme za knjigovodstveni program koji Vam nudi kreiranje, izdavanje i slanje faktura u samo par koraka uz siguran i pouzdan rad, a u skladu za aktuelnim zakonom.


Mi smo tu da Vam pomognemo da brigu o finansijama sklonite sa puta.


MiniBIZ je jednostavna, sigurna i pouzdana aplikacija za preduzeća i knjigovođe.


Sve ono što Vam je potrebno kako bi pratili ulazne i izlazne račune naći ćete upravo u ovoj aplikaciji. Za Vas smo kreirali jednostavan interfejs koji će Vam pomoći da na brz i jednostavan način dođete do pravih informacija potrebnih za ostvarivanje poslovnih ciljeva Vašeg preduzeća, bilo ono malo ili veliko.

Šta sve ovaj program nudi?

Sve što Vam je potrebno od početka saradnje sa klijentom do krajnje realizacije i naplate.

Pogledajte pakete i cene našeg programa za fakturisanje

Izrada ponuda

Dobra saradnja počinje uz ponudu koja se ne odbija.

MiniBIZ će Vam pomoći da u par klikova kreirate ponudu za svakog klijenta, bio on neko s kim već duže sarađujete ili potencijalni klijent za novu saradnju.

Lako ćete pratiti sve izdate ponude za nekog klijenta, a od svake ponude možete kreirati predračun, avansni račun ili fakturu i skratiti vreme unosa novih dokumenata.

Predračuni i računi

Nakon što klijent prihvati ponudu kreiranu na osnovu njegovih zahteva i Vi mu dostavite željene proizvode i/ili izvršite tražene usluge, vreme je da naplatite svoj trud za nastavak  uspešne saradnje.

MiniBIZ Vam nudi mogućnost da fakturu, odnosno, račun kreirate na osnovu već kreirane ponude, predračuna ili avansnog računa. Ovo nije obavezno, fakturu možete kreirati i samostalno, odnosno, bez prethodnih dokumenata.

Za svakog kupca imate pregled svih dokumenata koji su mu izdati u zadatom periodu, a svaku fakturu možete poslati na SEF.

Praćenje troškova

Pored prihoda, brinuli smo o tome da imate u vidu i svoje troškove.

Troškovi mogu biti raznoliki, od režijskih troškova do nekih jednokratnih.

Definišite svoje troškove, redovno ih evidentirajte, povežite se sa bankom i iskoristite automatski uvoz ili ručni unos izvoda i pratite poslovanje na bilo kom uređaju.

Razumite svoje poslovanje i upravljajte svojim prihodima i troškovima. Analizirajte poslovanje uz pomoć podataka koje Vam softver pruža i donosite bolje poslovne odluke.

Organizacija poslovanja

Od početka saradnje sa klijentom do krajnje realizacije. Omogućili smo Vam da u potpunosti ispratite tok poslovanja.

MiniBIZ nudi grafički i tabelarni prikaz svih evidentiranih podataka što o fakturama koje ste izdali, što o onima koje su prispele na naplatu. Ukoliko evidentirate i sve izvode, uvek ćete imate tačne i ažurne podatke o tome koliko ste od izdatih faktura uspeli na naplatite, koliko su Vam pojedini kupci dužni, a takođe i kolike su Vaše obaveze prema dobavljačima i koji deo tih obaveza ste izmirili.

E - fakture

Zakonska obaveza svih privrednih društava biće da od 1. januara 2023. godine sve fakture šalju elektronski i prijavljuju na SEF (Sistem elektronskih faktura).

U našem programu imate mogućnost da za svaku fakturu skinete (engl. download) XML fajl koji zadovoljava UBL invoice 2.1 normu. Ovaj fajl možete dalje podići (engl. upload) na SEF.

Takođe, fakturu možete i direktno poslati na SEF ili se povezati sa Vašim informacionim posrednikom i slati fakture na njegov portal. Uz to, status fakture možete pratiti kroz naš program.

Kreirate personalizovane račune

Korak 01/
Kreirate personalizovane račune, predračune, ponude i avansne račune koje možete jednim klikom slati svojim klijentima.

Evidentirate sve ulazne troškove

Korak 02/
Evidentirate sve ulazne troškove.

Uvezete izvode iz programa banaka

Korak 03/
Uvezete izvode iz programa banaka kako biste imali podatke o realizaciji faktura.

Grafički i tabelarni izveštaji

Korak 04/
Imate lakši uvid u podatke relevantne za Vaše poslovanje i to kroz niz grafičkih i tabelarnih izveštaja.

Zašto MiniBIZ?

Iza ovog projekta stoji tim firme „YuTeam Software“ koja se bavi izradom poslovnih programa već više od 20 godina. Svoje znanje i iskustvo iskoristili smo da kreiramo savremen, brz i uvek dostupan program koji će našim klijentima biti od višestruke koristi.

Prednosti našeg programa su:
• Dostupnost 24/7 sa svih uređaja koji imaju pristup internetu (računar, tablet, pametni mobilni telefon),
• Bez instalacije programa,
• Jednostavan i intuitivan interfejs,
• Mogućnost povlačenja podataka o komitentima sa sajta NBS ukoliko imate PIB ili matični broj komitenta,
• Jednostavno kreiranje i slanje e-faktura,
• Automatsko preuzimanje izvoda, • DashBoard – brz pregled bitnih informacija kroz grafikone,
• Stilizacija dokumenata koji se kreiraju kroz aplikaciju (logotip korisnika),
• Komunikacija s drugim ERP sistemima.

Da li je MiniBIZ za Vas?

Minibiz za preduzetnike

Preduzetnici

Bilo da ste paušalac ili „knjigaš“ uz MiniBIZ imate sve na jednom mestu.

Od ponude i izdate fakture, preko evidencije troškova, pa sve do izvoda banke čime dobijate potpuni uvid u svoje poslovanje kroz rekapitulaciju prihoda i troškova. Uz to omogućeno Vam je i povezivanje sa knjigovođom koji ima na raspolaganju sve potrebne alate za efikasno vođenje Vaših knjiga.

Minibiz za preduzeća

Preduzeća

Izbacite registratore iz kancelarije i uštedite vreme i novac.

Imajući u vidu kompleksnost većih sistema poslovanja omogućili smo Vam da svaki sektor Vašeg preduzeća ima samo alate koji su neophodni za njihov rad što olakšava snalaženje u aplikaciji. Sva dokumenta se mogu čuvati u elektonskoj formi što značajno štedi novac i prostor.